انواع اتاق در هتلها
وقتی می خواهیم اتاقی را رزرو کنیم برای سفر. این سوال پیش میآید که کدام اتاق برای شرایط من بهتر است. دانستن انواع اتاق در هتلها که برای ما مناسب باشد ، در خاطره انگیز بودن سفر اهمیت بسزایی دارد. اتاق اگر با سطح خواسته های تفاوت زیادی داشته باشد قطعا در بد بودن سفر ما تاثیر می گذارد. قرار است با قسطی تراول انواع این اتاق ها را بررسی کنیم:
اتاق تک نفره
با اصطلاح سینگل (single) که به اختصار SGL نوشته می شود آشنایی داریم . قاعدتا اتاق های تک نفره ، یک تخت خواب دارند . البته گاهی تعداد تختها بیشتر است اما با دریافت مبلغ بیشتر ، به یک نفر تخصیص داده می شود. این اتاق ها امکانات اتاق های دو تخته را دارند و از لحاظ خدمات همسطح اتاق های دو تخته هستند.
اتاق دو نفره
به آنها دابل می گوییم و با DBL نشان می دهیم . اتاقهای دو نفره معمول ترین انواع اتاق هتل ها هستند. در این اتاق ها ، تخت های دونفر به صورت به هم چسبیده وجود دارند. این اتاق ها بسیار مناسب برای زوج ها هستند.
اتاق تویین
اتاق های تویین (tween) برای دو نفری که با هم به سفر می روند اما نمیخواهند کنار هم بخوابند خوب است. مانند دو همکار یا دو دوست . اینجا همان مشخصات اتاق های دابل را دارد اما تخت ها از هم جدا هستند. به لحاظ قیمت هم عموما هم سطح اتاق های دبل هستند.
اتاق سه نفره
اتاق سه نفره یا سه تخته که با TPL نشان می دهیم ، اتاق هایی با یک تخت دو نفره و یک تخت تک نفره تجهیز شده است. معمولا خانواده هایی که یک فرزند دارند این اتاق ها را رزرو می کنند. در بعضی از هتل ها ، سه تخت تک نفره در این اتاق ها قرار داده می شود که از هم جدا شده اند. حتما پیش از رزرو اتاق خود ، با بخش رزرواسیون هماهنگی های لازم را به عمل آورید. این اتاق ها از انواع اتاق در هتلها هستند که کاربردی اند.
اتاق چهارنفره
اتاق های چهار نفره (QUAD) معمولا اتاقهایی هستند که یک تخت دابل و دو تخت تک نفره دارند. با اطلاع شما ، ممکن است چهار تخت تک نفره و یا دو تخت دابل در این اتاق ها برای شما قرار دهند. همان طور که مشخص است ، پیش از سفر می بایست برای نحوه چیدمان تخت ها هماهنگ نمایید. این اتاق ها از انواع اتاق در هتلها هستند که برای سفر دو زوج یا یک خانواده چهارنفره عالی هستند.
اتاق های کانکت
این اتاق ها همانطور که از نامشان معلوم است به هم ارتباط دارند . به این اتاق ها CONNECTED یا CONNECTING می گویند. در واقع این اتاق ها از دو اتاق تشکیل شده اند که از طریق در به هم متصل هستند. هر اتاقی امکانات کامل یک اتاق در هتل را دارد . امکاناتی چون حمام و دستشویی ، تلوزیون و … . اما در بعضی از هتل ها، سرویس های بهداشتی بین دو اتاق مشترک هستند. برای رفتن به اتاق دیگر فقط باید از در مشترکی که وجود دارد عبور کنید. مشخص است که این اتاق ها برای خانواده ها بکار می رود. این اتاقها یکی از خاص ترین انواع اتاق در هتلها هستند.
مینی سوییت یا جونیور سوئیت
همه سوئیت ها در همه هتل ها ، قاعدتا شبیه به آپارتمان های کوچک هستند. اما امکانات و تجهیزات داخل آنها با هم تفاوت دارد. یک سوئیت ممکت است دارای اتاق خواب و آشپزخانه باشد. می تواند اتاق نشمین با سیستم صوتی و تصویری داشته باشد. ممکن است سوئیت ها فاقد اتاق خواب مجزا یا اتاق نشیمن باشند. سوئیت مینی ، هم اتاق نشمین با مبلمان دارد ، هم اتاقی جداگانه برای خواب.
سوئیت های دوبلکس
اگر سوئیتی که انتخاب می کنید ، اتاق هایی داشته باشد که با چند پله جدا می شوند، سوئیت دوبلکس بوک کرده اید. در اینجا ، شما در اتاق نشیمن به دور همی مشغول هستید . اما برای استراحت به اتاق های مجزا در بالا تشریف می برید.
سوئیت مدیوم
سوئیت مدیوم (MEDIUM) به اتاق های اطلاق می کنیم که دارای دو اتاق خواب مجزا باشند. معمولا در ایران ، این سوئیت ها را پیدا نمی کنیم . این سوئیت ها در طبقه بندی معمول انواع اتاق در هتلها در ایران قرار نمیگرند.
سوئیت رویال یا پرزیدنشال
سوئیت های رویال (ROYAL) یا پرزیدنشال (PRESIDENTIAL) لاکچری ترین نوع اتاق در هر هتل است. در واقع هتل هایی که بسیار لاکچری هستند ، از این نوع اتاق ها دارند. در این سوئیت ها ، محوطه ای شیک برای پذیرایی و اتاق نشیمن طراحی شده است. دکور اتاق ها زیباست . در اینجا شما در اتاق هایی اسکان خواهید داشت که متراژ های بسیار بیشتری نسبت به سایر سوئیت ها دارند. معمولا وسعت این سوئیت ها بین 80 متر مربع تا 350 مترمربع است. سوئیت های رویال یا پرزیدنشال ، گران قیمت ترین در بین انواع اتاق در هتلها هستند.
امکانات رفاهی سوئیت های رویال یا پرزیدنشال
دکور زیبا یکی از مشخصات این نوع سوئیت هاست. میز کار لاکچری ، مینی بار کامل ، پیشخدمت مخصوص ، تختخواب های کینگ سایز و راحت از جمله امکاناتشان است.
سوئیت های استودیو
سوئیت های استودیو برای مسافرت های کاری مناسبتر هستند. در آنها ممکن است اتاق خواب ها جدا از نشمین نباشند. برخی از آنها یک خواب و برخی دو خوابه هستند. در سوئیت های استودیو ، تخت خواب اضافی هم ممکن است قرار دهند. متراژ سوئیت های استودیو زیر 25 مترمربع نیستند.
اتاق های کابانا
اتاق های کابانا (CABANA) همیشه در طبقه یکم هتل ها ساخته می شوند. چرا که بایستی به استخر راه داشته باشند. برخی از آنها استخر اختصاصی دارند. مساحت اتاق های کابانا معمولا زیر 30 مترمربع نیستند. تعداد این اتاق ها در انواع اتاق در هتلها معمولا نادر است.
آپارتمان
آپارتمان یا هتل آپارتمان ، برای اقامت های طولانی رزرو می شوند. در آنها اتاق خواب ، اتاق هال ، مبلمان ، حمام و سرویس بهداشتی مجزا وجود دارد. عموما اندازه آپارتمان ها از 90 متر مربع به بالا است . گاهی مساحت آنها به 250 متر مربع هم می رسد.
ویلاها
ویلاها در برخی از هتل ها قابل رزرو شدن هستند. معموالا ویلاها دارای فضای اختصاصی خود هستند. در آنها ، علاوه براتاق خواب، هال ، استخر ، بالکن اختصاصی و حتی جکوزی نیز وجود دارد. ویلاها را عموما برای سفر زوجین و خانواده ها پیشنهاد می دهیم .
تنوع اتاق ها بسیار است . برای مثال اتاق های دیگری هم در هتل ها وجود دارند:
- اتاق ویژه معلولان (DISABLED)
- اتاق های دیوار به دیوار یا مجاور (ADJOINING)
- اتاق های روبه رو یا همسایه (ADJACENT)
- اتاق ویژه استعمال دخانیات(SMOKING)
1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
[…] انواع اتاق در هتلها […]